oktober 2, 2017

Wie is Jeroen?

Gedreven en toegewijd logistiek professional met meer dan 10 jaar ervaring binnen internationale bedrijven.


Ambitieus

Proberen het beste uit mezelf te halen door uit mijn comfortzone te komen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit heb ik de afgelopen 10 jaar in loondienst zeer succesvol gedaan. Na een jaar Australië, ga ik nu de uitdaging aan om als eigen ondernemer te beginnen, iets waar ik ontzettend veel energie uithaal!

Passie

Verbeteringen doorvoeren zit in mijn DNA. Ik haal er ontzettend veel plezier en voldoening uit. Projecten voer ik uit met passie, iets wat overslaat op collega´s en andere betrokkenen. Met deze drive maken we samen ieder logistiek project tot een succes.

Toegewijd

Niet kunnen loslaten! Als ik aan een project begin, sluit ik het ook af. En waar mogelijk zal ik altijd die extra stap maken om het onderste uit de kan te halen. Ook in een team kijk ik altijd waar mijn kennis en vaardigheden het meest waardevol zijn en probeer ik mensen te motiveren.

Nuchter

Ik doe alles met een glimlach en beide benen op de grond. Rustig, bedachtzaam, altijd in voor een leuk praatje en een goede portie humor. Dat ben ik! Mij krijg je niet zo maar gek en ik heb mijn prioriteiten op orde