november 27, 2018

Waarom Jeroen – logistiek antwoord?

Logistiek? Iets met vrachtwagens toch…? Klopt, maar logistiek gaat zoveel verder!

Een wel bekend onderdeel binnen logistiek is transport. Vervoeren van producten van A naar B. Maar het vaak onbekende onderdeel is de ketenlogistiek. Een complexe interactie tussen verschillende bedrijven en/of interne afdelingen om van grondstof naar eindproduct te komen. Of in andere woorden van zand tot klant. Een goed opgezette ketenlogistiek leidt tot kostenbesparingen, kortere doorlooptijden, hogere kwaliteit en daarmee een hogere klanttevredenheid! Daar help ik graag aan mee…

Zie mij als de huisarts die jouw logistiek op gezondheid controleert. Ik kan op periodieke basis je logistieke organisatie analyseren en kostenbesparingen en verbeteringen aandragen. Ik ben de logistiek specialist die je voorziet in advies maar ook uitvoer van dit advies over de gehele keten. Van leverancier tot klant: inkoop, productie, magazijnbeheer, distributie en ketenbeheer.

Geen moeilijke Nederlandse termen of Engelse uitdrukkingen. Duidelijk, praktisch en resultaatgericht advies die je afdeling of bedrijf verder helpt. En niet alleen in de periode dat ik binnen jouw bedrijf actief ben maar ook daarna door verankering van de nieuwe processen in het bedrijf.

Voorbeelden van resultaten zijn verhoging van klanttevredenheid, kostenbesparingen en verkorting van de doorlooptijd. Ik kom graag met je in contact om te kijken waar ik jouw logistieke operatie kan laten groeien!